CGT Lleida en contra dels acomiadaments i la repressió a Atento

Els últims 15 d’Atentoen tot l’estat, sent 13 a Lleida, 1 a Bilbao i 2 a Corunya en només 8dies, ens dirigeixen a mobilitzar-nos davant del centre d’AtentoLleida per protestar davant aquesta última pràctica de la multinacional.

Al Centre de Lleida es presten els serveis de Catalana Occident, Movistar Empreses, Pymesi GPPriority.

Des de fa uns mesos a una gran part de treballadors que presten el servei d’Empreses i Pymesse’ls deixa de donar treball efectiu, sense poder exercir les funcions que es requerien dins el servei per al qual estaven contractats.

Tots els acomiadaments s’han produït en aquests departaments, basats en règims disciplinaris (disminució voluntària i continuada en el rendiment i mala fe per part dels treballadors). Acomiadaments argumentats amb mentides que ja ni es molesten ni en dissimular i que semblen ser motivats per causes organitzatives per acords o no acords entre Atentoi Movistar.

A tot això coincidint amb els acomiadaments Atentosanciona a un delegat de Lleida pel fet d’assessorar i acompanyar a la majoria d’acomiadats, amb la intenció d’atemorir a aquest sindicat i evitar que seguim denunciant les contínues irregularitats, abusos i la destrucció premeditada d’Atentoi Movistar.

Per això ens hem concentrat aquest dijous 18 de març davant d’Atento. Per exigir la reincorporació immediata de totes les treballadores acomiadades i el cessament de la repressió sindical i laboral.

CGT ATENTO LLEIDA
Lleida 18 març 2021

Publicacions relacionades