Ets interina o temporal? Com t’afecta l’Icetazo?

Divendres 19 de novembre, 13.00 h
Xerrada informativa online
https://bit.ly/icetazo

Des de la CGT-UdL fa dies que valorem l’ICETAZO, el real decret que vol regularitzar els treballadors interins i temporals en frau de llei; i l’acord al qual han arribat PSOE, Podemos, ERC i PNV després de les esmenes presentades, i que aviat passarà a serà votat al Congrés dels Diputats.

A la UdL afectarà a bastants treballadors i treballadores que siguin tant interines com temporals.

Què passa i com ha d’actuar un treballador en abús de la temporalitat i frau de llei?

El primer de tot el què cal és mobilitzar-se al carrer per demanar que a ningú el facin fora, ja que els temporals i interins que porten anys treballant han demostrat de sobres que són vàlids per desenvolupar el seu lloc de treball; i, a més, per tal d’aconseguir la fixesa i segons l’aplicació de la normativa europea, demandar el més aviat possible el seu lloc de treball.

En el cas de les demandes, el temps s’acaba per fer-ho, en breu la llei es votarà als Congrés i s’acabarà el plaç. La demanda costa uns 2500 euros i els documents per fer-ho s’aconsegueixen de forma senzilla però es pot allargar unes setmanes aconseguir-los. Per això us animem a què us informeu bé i no badeu si us decanteu a fer la demanda. Hi ha vàries sentències que han aconseguit ja la fixesa dels treballadors demandants.

De tot això i de tot el que volgueu en parlarem amb el Tadeo Calomarde (membre de CGT Lleida) i l’Encarni Salguero (membre de CGT Ensenyament) el proper divendres 19 de novembre a les 13 h al següent enllaç: https://bit.ly/icetazo

Animeu-vos a veure’l, per qualsevol dubte o aclariment contacteu-nos!

Secció Sindical CGT-UdL

Publicacions relacionades