En suport al poble palestí. Contra l’apartheid i el genocidi!

Des de CGT Ensenyament Ponent-Pirineus pensem que la comunitat educativa no es pot quedar de braços plegats davant la situació a Palestina. Són molts els centres que s’han organitzat per mostrar el seu suport al poble palestí i reclamar que s’acabi aquest genocidi i apartheid. Per això ens dirigim a vosaltres per animar-vos a realitzar alguna acció en suport a Palestina al vostre centre i compartir-la amb nosaltres. Ja sigui una concentració, una pancarta, una assemblea, etc.

Des de la Secció Sindical de la CGT Ensenyament Ponent-Pirineus ens comprometem a fer-ne difusió a les nostres xarxes. Podeu compartir la vostra acció al nostre correu: enseponent@cgtlleida.cat

NI APARTHEID! NI GENOCIDIS! FREE PALESTINA!

COMUNICAT:

El govern de Netanyahu ha declarat l’estat de guerra, la mobilització dels reservistes i el bombardeig massiu de la franja de Gaza per respondre a l’ofensiva palestina, provocant milers de morts i ferits i amenaçant amb l’ocupació de la regió que intensificaria la pressió de l’ocupació militar que pateix el poble palestí.

La pau és incompatible amb l’ocupació israeliana del territori palestí i les polítiques d’Apartheid, sense un Estat Palestí i sense dret a la tornada de tots els refugiats i exiliats palestins.

Des de CGT no justifiquem cap resposta bèl·lica a cap conflicte i lamentem la mort de víctimes innocents tant palestines con israelianes, però sí que recolzem de manera rotunda l’autodefensa del poble palestí i condemnem una vegada més l’estat genocida d’Israel i aquells governs que, basant-se en interessos econòmics, ho recolzen deixant de banda milers de persones famílies palestines que viuen sota una amenaça constant.

La CGT crida tota la classe treballadora a participar en totes les convocatòries de solidaritat amb el poble palestí, i tota mena de protestes que es convoquin contra la guerra declarada per l’Estat Israelià contra el poble palestí, demanant-hi el següent:

  • Ruptura de les relacions diplomàtiques i comercials amb l’Estat d’Israel fins que no finalitzi aquesta guerra i es retiri del territori palestí.
  • Ni un euro del nostre país per a aquesta guerra d’agressió i ocupació, ni entrega d’armament o subministraments militars.
  • Reconeixement d’asil i refugi per a totes les persones desplaçades per aquest conflicte, així com per a desertors i objectors.
  • Alliberament immediat de totes les persones preses i presoneres polítiques palestines a presons israelianes, així com la concessió d’asil i refugi a l’Estat espanyol per a tots els lluitadors palestins.
  • Pel reconeixement del dret del poble palestí a la resistència contra l’ocupació militar israeliana de la seua terra.

La germandat entre els pobles i entre la classe treballadora ha de ser la base per acabar amb totes les guerres arreu del món, i per frenar els interessos de les potències econòmiques i militars.

Alto el foc immediat!

Solidaritat internacionalista amb el poble palestí!

Visca Palestina Lliure!

CGT ENSENYAMENT PONENT-PIRINEUS

Publicacions relacionades