La CGT Lleida ret homenatge a Salvador Seguí en el centenrai del seu assassinat a mans de la patronal

El 10 de març de 1923, Salvador Seguí va ser assassinat a trets al carrer de la Cadena, actual Rambla del Raval, a mans dels pistolers del Sindicat Lliure. Per això, en aquest 2023, es commemora el centenari de la seva mort.

Des de la CGT Lleida hem volgut retre un HOMENATGE a la figura de Salvador Seguí, “El Noi del Sucre” en el centenari del seu assassinat a mans de la patronal. Ho hem fet amb una ofrena floral que s’ha realitzat al centre històric de Lleida, la cruïlla Carrer Tallada amb Carrer Múrcia, just a la casa on va nèixer i on vivia la seva família. L’acte ha comptat amb la preneucia d epersones afiliades i simoatitzats al sinidcat i ha estat conduit per Jordi Martí Font, que ha glossat la seva figura durant un breu discurs.

En aquest edifici és on precisament la CGT Lleida vam penjar una placa homenatjant la figura d’aquest referent anarco-sindicalista durant el Congrés de CGT Catalunya celebrat el 2012 a la nostra ciutat.

Com ell mateix afirmava i com ens recordava el Jordi Martí Font durant l’acte celebrat la tarda del 10 de març de 2023, també estem convençudes que: “tots aquells qui no creguin en el poble fracasaran, perquè només el poble és qui fa factibles les grans transformacions”.

Publicacions relacionades