La CGT-UDL condemna la detenció de Pablo Hasél al Rectorat

La CGT-UdL denuncia enèrgicament la detenció de Pablo Hasél a la Universitat de Lleida i considera que l’arrest atempta directament i de manera molt greu contra els drets fonamentals de les persones.. El sindicat exigeix la llibertat immediata del cantant i convida la comunitat universitària a sumar – se als actes de protesta que se’n derivin els pròxims dies.

La CGT – UdL denuncia enèrgicament la detenció de Pablo Hasél a la Universitat de Lleida i considera que l’arrest atempta directament i de manera molt greu contra els drets fonamentals de les persones. El sindicat exigeix la llibertat immediata del cantant i convida la comunitat universitària a sumar-se als actes de protesta que se’n derivin els pròxims dies.

La detenció de Pablo Hasél ha tingut lloc aquest dimarts 16 de febrer a l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, un espai de transmissió de valors tradicionalment vinculats a la llibertat, la democràcia, la igualtat i la solidaritat. Per aquest motiu, la CGT-UdL considera que la comunitat universitària té el deure de posicionar-se de manera activa no tan sols en la defensa de la llibertat d’expressió, sinó també de la llibertat ideològica i artística.

Febrer 2021
Secció sindical CGT-UDL

Publicacions relacionades
Llegir més

Sobre la secció CGT UDL (PAS i PDI)

Som un grup de persones que treballem a la UdL com a Personal d’Administració i Serveis (PAS) i també com a Personal Docent i Investigador (PDI), sostenint en gran part el que és el funcionament de la Universitat. Estem a les biblioteques, als departaments, als laboratoris, als punts d’informació, a les secretaries, a les aules, a l’administració; netejant, gestionant, ensenyant, informant… en definitiva: construint Universitat Pública.