No hi ha dret! Els serveis públics són del poble. Amb ells no s’hi juga!

En situacions d’excepcionalitat i emergència econòmica, social i sanitària com la que estem vivint actualment, sempre existeixen voltors que apareixen per intentar aconseguir el seus plans i aprofitar-se’n de la situació.

En aquest sentit des de CGT Lleida, volem denunciar les polítiques caciquistes que practica l’Ajuntament d’Àger. Concretament volem assenyalar el grup municipal Junts per Àger, que és el partit governant, respecte la seva voluntat d’externalitzar/privatitzar el Servei Públic “Residència Municipal d’Avis de la Vall d’Àger” amb la creació d’una empresa Societat Limitada. El despropòsit d’aquesta intenció, segons han comunicat a les treballadores, es vol fer efectiva entre el gener i febrer de 2021. Sol cal veure quina ha estat la gestió privada d’una residència municipal a la població de Tremp durant la Covid per entendre el perill que representa posar en mans privades la gestió de serveis públics essencials com són l’atenció a personal vulnerable com els avis i àvies. Quan els interessos econòmics passen per sobre del drets de les persones ens podem trobar en situacions deshumanitzadores com la ja coneguda al Pallars.

De fet, aquests tipus de partits ja ens tenen acostumats a implementar accions i activitats que conviden a malpensar i volem deixar clar que, des de CGT, sempre les denunciarem. Els cants de sirena de l’ajuntament no ens convenceran.

És per això que exigim que es deixi sense efectes la pretensió de privatitzar la Residència Municipal d’Avis i fem una crida als i les treballadores i la població a defensar aquest servei públic i a vetllar que l’Ajuntament d’Àger tiri enrere aquesta proposta. Si no és així, des de CGT els animarem a realitzar accions i mobilitzacions amb l’objectiu d’aturar aquesta privatització.

Amb els Avis no es fa negoci!
Els serveis públics són del poble, no es privatitzen!
Contra la precarietat i en defensa dels Serveis Públics!

Lleida, 8 de gener 2021
CGT LLEIDA

Publicacions relacionades