Plantegem mesures i accions concretes per revertir les privatitzacions i la precarietat

Defensem activament la transparència en la gestió dels recursos. Una transparència que ha de donar peu a restringir les activitats privades en favor d’allò públic.

Defensem activament la transparència en la gestió dels recursos. Una transparència que ha de donar peu a restringir les activitats privades en favor d’allò públic.

Defensem els espais de trobada, de negociació i de debat. Creiem que els comitès d’empresa han de ser actius en promoure la participació, ferms en la defensa dels interessos dels i les treballadores, i respectuosos de totes aquelles dinàmiques assembleàries i horitzontals que es puguin generar.

També defensem l’acció directa i la confrontació col·lectiva com a eina per fer respectar els interessos i drets de la majoria. Ho farem sempre rebutjant els acomiadaments o denunciant processos d’estabilització dubtosos i que posen en perill els llocs de treball del PAS. Ens hem implicat activament en la lluita dels interins i temporals dins la UdL, així com en la resta de les universitats catalanes, convocant vagues i afegint-nos a les mobilitzacions que s’han organitzat arreu del territori.

Defensem activament l’estabilització dels i les treballadores de la UdL. Ho hem fet amb el PAS quan hem demanat la seva estabilització i ho fem en la lluita per a erradicar les contractacions interines.

En definitiva, plantegem que no es pot compensar la precarietat de pressupostos de la UdL amb la retallada de les condicions laborals del PAS i la resta dels i les treballadores de la casa.

Més sobre la Secció CGT Universitat de Lleida AQUÍ

Publicacions relacionades
Llegir més

La CGT-UDL condemna la detenció de Pablo Hasél al Rectorat

La CGT-UdL denuncia enèrgicament la detenció de Pablo Hasél a la Universitat de Lleida i considera que l'arrest atempta directament i de manera molt greu contra els drets fonamentals de les persones.. El sindicat exigeix la llibertat immediata del cantant i convida la comunitat universitària a sumar - se als actes de protesta que se'n derivin els pròxims dies.