Plantegem mesures i accions concretes per revertir les privatitzacions i la precarietat

Defensem activament la transparència en la gestió dels recursos. Una transparència que ha de donar peu a restringir les activitats privades en favor d’allò públic.

Defensem activament la transparència en la gestió dels recursos. Una transparència que ha de donar peu a restringir les activitats privades en favor d’allò públic.

Defensem els espais de trobada, de negociació i de debat. Creiem que els comitès d’empresa han de ser actius en promoure la participació, ferms en la defensa dels interessos dels i les treballadores, i respectuosos de totes aquelles dinàmiques assembleàries i horitzontals que es puguin generar.

També defensem l’acció directa i la confrontació col·lectiva com a eina per fer respectar els interessos i drets de la majoria. Ho farem sempre rebutjant els acomiadaments o denunciant processos d’estabilització dubtosos i que posen en perill els llocs de treball del PAS. Ens hem implicat activament en la lluita dels interins i temporals dins la UdL, així com en la resta de les universitats catalanes, convocant vagues i afegint-nos a les mobilitzacions que s’han organitzat arreu del territori.

Defensem activament l’estabilització dels i les treballadores de la UdL. Ho hem fet amb el PAS quan hem demanat la seva estabilització i ho fem en la lluita per a erradicar les contractacions interines.

En definitiva, plantegem que no es pot compensar la precarietat de pressupostos de la UdL amb la retallada de les condicions laborals del PAS i la resta dels i les treballadores de la casa.

Més sobre la Secció CGT Universitat de Lleida AQUÍ

Publicacions relacionades
Llegir més

Donem el tomb al model!

Candidatura Eleccions sindicals PAS Laboral UdL 2022 Tècnics i administratius Noèlia JiménezTècnica especialista en publicacions. Edicions i Publicacions…
Llegir més

Lluitem contra la precarietat

Un compromís tossut: revertir la precarietat Entre el PDI hi ha moltes realitats laborals, algunes més precàries que…