Vaga 7F a Ponent i Pirineus: Aturem el genocidi! Aturem-ho tot!

El 7 de febrer convoquem una vaga parcial de 2 hores al matí i 2 hores a la tarda. Perquè la classe treballadora fa massa temps que paguem les conseqüències de les guerres, de l’imperialisme i del neocolonialsime.

La pèrdua de poder adquisitiu, l’empobriment, els robatoris als quals ens sotmeten les empreses energètiques, de l’alimentació i dels rentistes que especulen amb l’habitatge ens està duent a una situació absolutament crítica. Amb aquesta vaga exigim que es prenguin mesures reals i efectives contra la inflació i contra la crisi derivada.

Al mateix temps, el militarisme i les guerres creixen amb conseqüències globalitzades. Volem denunciar que des del 7 d’octubre han estat assassinades a Gaza gairebé 29.000 persones, i que gairebé dos milions més s’han vist obligades a fugir de casa seva a causa dels incessants bombardejos. La població pateix fam i malalties derivades dels talls d’electricitat, combustible i aigua, i de les restriccions en l’accés als aliments, subministraments mèdics i de productes bàsics. Fins i tot Human Rights Watch ha denunciat que el govern israelià està utilitzant la fam com a mètode de guerra a la Franja de Gaza, cosa que constitueix un crim de guerra. L’ONU afirma que, les persones que habiten a Gaza constitueixen el 80% de les persones que pateixen fam al món.

Aquesta invasió, que és una neteja ètnica a base d’assassinats, setge i expulsió forçada, està impactant de forma directa en les vides de la classe treballadora palestina.

Concentracions i manifestacions a Ponent i Pirineus:

Lleida: 13.00h – Rectorat UdL / 19.30h – Plaça Ricard Vinyes

Pobla de Segur: 12.30h – Plaça de l’Arbre

Sort: 12.30h – Plaça Major

Tremp: 18.30h – Plaça Capdevila

Seu d’Urgell: 20.00h – Plaça dels Oms

No podem normalitzar la barbàrie. Aturem el genocidi. Defensem el poble palestí. Aturem-ho tot! 

Publicacions relacionades