La XARXA pel 0-3 Catalunya es posa en marxa! 

Per un decret digne que protegeixi la petita infància i les professionals que l’acompanyen, cal que totes hi posem el nostre granet de sorra; deixem-nos veure i fem-nos sentir, siguem com aquelles gotes que van caient a poc a poc, però que van calant fins al fons! 

La primera cita la tenim el pròxim 6 de març a les 10h del  matí, a les portes del Departament d’Educació. Sabem que l’hora no acompanya però donat que en aquesta Mesa s’ha de tractar algun aspecte relacionat amb el 0-3 hem pensat que seria un bon moment per sortir, i perquè comencin a veure que estem aquí i que venim  amb força i fermesa a defensar la petita infància i a reclamar un nou decret amb ràtios dignes, inclusió real, recursos per acompanyar amb qualitat, municipalització de totes les professionals i unes condicions laborals dignes.

Així que si tu, que la teva condició laboral t’ho permet, pots venir no t’ho pensis dues vegades, vine a defensar el 0-3 i a fer xarxa amb les teves companyes.

Compartim amb vosaltres el cartell perquè en pugueu fer la màxima difusió; a través de XXSS, imprimint-lo i penjant-lo a l’escola, carrers, … Informeu també les famílies i a tota la comunitat educativa, amb un canvi de decrets totes sortim guanyant.

 Entre totes ho podrem tot! 

Publicacions relacionades
Llegir més

Hem fet el Salt… Juntes!

Després d’uns quants dies d’autèntica disbauxa emocional.Després de revisar els resultats, analitzar-los i estudiar-los.Després de contestar una a…