Obrim punt d’informació laboral i sindical a la Seu d’Urgell

La CGT es presenta al territori de l’Alt Urgell amb l’obertura d’un punt d’informació laboral i assessorament sindical a la Seu d’Urgell, el 3r dimarts de cada mes en horari de 19 a 21 h.

La CGT és un sindicat llibertari que s’està organitzant a la comarca per tal de defensar els interessos de les treballadores en el camí per la construcció d’una societat més justa, lliure i solidària

Davant les constants agressions que pateixen les treballadores, on l’atur i la precarització són cada vegada més evidents, des del sindicalisme llibertari pensem que és necessari organitzar-se per combatre l’ofensiva capitalista amb els valors de l’autoorganització, l’acció directa i el suport mutu, i defensar unes condicions de vida i treball dignes, així com lluitar contra les injustícies socials.

Per aquest motiu, des de CGT Alt Urgell volem dirigir la nostra acció sindical a:

  • Autoformació en drets laborals i pensament crític.
  • Suport col·lectiu i assessorament legal.
  • Denúncia pública dels explotadors laborals.
  • Exigència a les institucions públiques els mecanismes de control adients per garantir el compliment dels drets laborals.
  • Millora de les condicions laborals.
  • Creació de xarxa i complicitats amb altres moviments socials del territori.

Així doncs, fem el pas d’obrir un punt d’informació laboral i assessorament sindical a la Seu d’Urgell, amb una periodicitat mensual. Si tens dubtes sobre algun aspecte laboral, problemes a la feina, o necessites un punt de suport mutu, pots venir el tercer dimarts de cada mes al despatx 2 del Centre Cívic de la Seu d’Urgell, en horari de 19 a 21 h.

El primer dia d’obertura del punt d’informació laboral i assessorament sindical serà el dimarts 16 d’abril de 2024 a les 19 h. Si vols venir, o vols rebre més informació sobre el nostre nucli sindical, pots escriure’ns al correu cgtalturgell@cgtlleida.cat 

CGT ALT URGELL

Publicacions relacionades