La CGT Ensenyament Ponent entra amb força a la Junta de Personal de Lleida i Pirineu

RESSACA ELECTORAL ELECCIONS SINDICALS ENSENYAMENT PÚBLIC!

La CGT Ensenyament Ponent hem aconseguit entrar per primer cop a la Junta de Personal Docent amb 5 delegades (3 a Lleida i 2 Pirineu). Després del regust amarg de fa 4 anys on ens vam quedar a 6 vots de ser-hi presents, aquest cop ho hem aconseguit i hem entrat amb força.

Això és fruit de l’enorme feina feta des de fa molts anys per les companyes que ens han precedit i que van treballar (i segueixen treballant) incansablement per a que la CGT Ensenyament Ponent s’impulsés fins ara. Companyes com la Laura, l’Anna o l’Alexandra que tenen molta part de culpa del que avui es recull , i evidentment també de les que hi són ara (Sisco, Divina, Emili, Adela, Miguel, Laua M., Susana, Gerard, Agus, Mercè, Marta, Maria, Oriol, Laiots, Maria Elena, Sandra, Clara, Isma, Sertxi, VIrginia, Txús, Miquel, i un llarg etcètera que, disculpeu, ens deixem). Però també dels que a partir d’ara vindran i s’arromangaran per treballar i defensar una EDUCACIÓ PÚBLICA DE TOTES .

Moltes FELICITATS A TOTES per la grandíssima feina feta. Destacar el suport magnífic de militants, afiliades i simpatitzants de CGT Ensenyament Ponent i que heu col·laborat en aquest petit èxit. Mil gràcies per la paciència que heu tingut aguantant les nostres neures, no sol durant aquests dies previs a les eleccions sinó per aguantar-nos SEMPRE amb les nostres dèries. La xarxa de SUPORT MUTU I SOLIDARITAT (principis bàsics de l’anarcosindicalisme) ha funcionat i el treball en cadena (cagon amb el capitalisme) per a què això sigui una realitat ha quallat.

 Ens veiem a la Junta de Personal Docent, clar que sí. Però sobretot ens veurem a les assemblees, als centres de treball i als carrers!

Som força creixent!

ENTRE TOTES TOT!

CGT ENSENYAMENT PONENT (Lleida i Pirineu-Aran)

Publicacions relacionades