Formació online sobre la nova llei d’universitats, la LOSU

La secció sindical de la CGT-UdL formem part a nivell estatal de la Coordinadora de Recerca i Universitats de la CGT. Tenim clar que com a  organització ens oposem frontalment a l’aprovació de la nova llei estatal d’universitats, la LOSU (Ley Orgánica del Sistema Universitario, la coneguda com a Llei Castells). 

Per això, i després de la bona acollida que va tenir la 1a sessió repetim format i tornem a organitzar una 2a formació online al voltant d’aquesta Llei. L’objectiu és informar i compartir discurs, i bàsicament saber què implica i quines conseqüències pot tenir per al conjunt dels treballadors i treballadores i alhora com pot afectar aquest atac legislatiu a un model d’universitat pública que ha d’estar, entenem, al servei de l’equitat i la justícia social. La formació serà el proper dijous 9 de desembre a les 18:00 h i comptarem amb les nostres companyes de CGT de la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) i Barcelona (UAB).

Per tant, des de la secció sindical de la CGT-UdL animem als i les treballadores i a l’estudiantat de la UdL a participar d’aquesta formació. Creiem que un fet imprescindible per poder lluitar contra l’aprovació d’una llei és conèixer què planteja i què volen fer amb ella.  

Estem convençuts que si la proposta de llei tira endavant precaritzarà, encara més, les nostres condicions laborals i potenciarà un model neoliberal i mercantilista que contraposa amb la necessitat urgent d’apostar per una universitat pública, popular i de qualitat per a totes.

Per això us convidem a seguir-la:

Dia: dijous 9 desembre
Hora: 18.00 h
Lloc web formació: cutt.ly/noalalosu

Us animem a totes a participar en aquesta formació! 
Contra la LOSU! Per una universitat al servei de la classe treballadora.

Secció Sindical CGT-UdL

Publicacions relacionades
Llegir més

Activitat sindical de març

 La Secció Sindical de la CGT-UdL informem de les tasques realitzades aquestes últimes setmanes:  En relació al Comitè…