Si no ens movem no serveix de res!

COMUNICAT DE DESCONVOCATÒRIA RODA DE PREMSA BALAGUER

L’assemblea de treballadors del Ciutat de Balaguer, després de parlar amb Inspecció i Serveis Territorials, han decidit no tirar endavant amb les accions de protesta sobre l’acomiadament de la Tècnica d’Integració Social (TIS). Això inclou la roda de premsa d’avui dilluns 18 de març. Pròximament, la mateixa assemblea ja farà un comunicat propi per donar les explicacions que consideren.

La Secció Sindical d’Ensenyament de CGT Lleida seguirem treballant per la visibilització d’aquestes situacions contra el Personal d’Atenció Educativa (PAE) que treballa incansablement dia a dia en els centres educatius. Considerem que el tracte del Departament d’Educació i de Funció Pública, en aquesta ocasió resolent un concurs d’estabilització a dos d’abril, és manifestament contrari als discursos per una educació pública de qualitat i en casos com aquest, especialment contraris a l’esperit del Decret d’Inclusió.

També volem posar en relleu la força que tenen les assemblees de treballadors a l’hora de lluitar per millores, drets i reivindicacions. Tot i els decrets de plantilles i d’autonomia de centres encara ens queden eines útils per fer-nos sentir, com ha quedat demostrat en aquest cas. 

Per això, seguim animant als centres a activar aquestes assemblees i les mobilitzacions pertinents per defensar una educació pública i de qualitat.

CGT ENSENYAMENT PONENT-PIRINEUS

Publicacions relacionades