La CGT-UdL entrem amb força al comitè del PAS Laboral de la Universitat de Lleida

La CGT hem aconseguit 3 representants al Comitè d’Empresa del Personal d’Administració i Serveis (PAS) Laboral de la Universitat de Lleida (UdL), el primer cop que hi presentem candidatura. Amb una participació de més d’un 60% del cens oficial, els resultats han estat els següents:

  • UGT queda representada amb 5 delegades
  • SAC queda representat amb 3 delegades
  • CGT queda representada amb 3 delegades
  • CCOO queda representada amb 2 delegades

Des de CGT-UdL considerem tot un èxit entrar amb 3 delegades en un comitè de 13. Estem molt contentes amb aquests resultats i agraïm el suport de totes les persones que han dipositat la seva confiança en la nostra organització. 

Creiem que els resultats demostren ganes de canvi. Ara ve el més difícil, que és el treball del dia a dia. Afrontem aquest repte amb compromís i responsabilitat. Els resultats són el fruit de la feina feta des que vam aconseguir establir-nos com a grup de treball amb uns quants treballadors i treballadores del PAS, arran dels primers passos fets en el conflicte de la temporalitat en frau de llei i denunciar el procés de privatització i precarització a la Universitat.

Ara toca seguir treballant, també des d’un àmbit nou per a nosaltres com és el comitè del PAS-L, per fer de la Universitat un servei públic amb garanties. Des de la CGT ens posem, des de ja mateix i com sempre hem fet, a disposició del conjunt de les treballadores del PAS per fer d’altaveu de les seves reivindicacions dins la UdL. I fem una crida a la participació conjunta per a que, plegades, puguem millorar les condicions laborals col·lectives per tal de revertir la precarietat a la Universitat, tal com hem insistit en un dels nostres lemes de campanya.

Reconeixem que caldrà molt més que un grapat de vots per “donar-li el tomb al model”. I això sol ho aconseguirem si som capaços de ser una eina eficaç de mobilitzacions, de reivindicacions i de lluites col·lectives per a millorar les nostres condicions laborals.

Felicitem la resta de sindicats que han tret representació; especialment als guanyadors, la UGT. També agraïm a tota la gent que han participat en aquest procés i, especialment, als i les treballadores de les meses electorals que han fet possible que, amb la seva responsabilitat, aquestes eleccions s’hagin pogut celebrar amb normalitat.

COMPTEM AMB TU! 
RECUPEREM LA UNIVERSITAT!

SECCIÓ SINDICAL CGT-UDL
Lleida, divendres, 4 novembre, 2022

Publicacions relacionades